Spraytanning Margie

Tel: 0495 - 586270

Werkwijze


Voorbereiding op de spray tan sessie en onderhoud.
Voor een optimale Infinity Spray Tanning dient u onderstaande aanbeveling op te volgen.Zo geniet u het langst van een optimaal resultaat met een mooie teint. 

Voorbereiding

 

Harsen:tenminste 3 dagen voor uw afspraak, scheren kan  1 dag voor uw afspraak,met een scherp scheermesje zonder moisture strip

 

Van te voren nagels lakken, en gebruik geen lotions, cremes, parfum ,deodorant en vloeibare make up op de dag van de tanning,mascara en lippenstift mag wel.

 

Gebruik  2 dagen voor de tanning onze speciale scrubhandschoen,evt met een heldere  douchegel,onze tan eraser, of scrub heel licht met een scrubzout, of scrubcreme ( niet op olie basis)

 

Minstens 1 week van te voren geen producten gebruiken van nivea, dove, rituals , wel een heldere douchegel van bv kneipp, Fa , Africa organics of sanex zero.

 

Draag losse,donkere kleding, slipppers, of loszittend schoeisel voor na de spraytanning ( bij regen dichte losse gesloten schoenen)

 

Plan uw bezoekje aan de kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste vóór de spraytanning

 

Ongeveer 1 uur  voor de tanning douchen met alleen warm water

 

Neem bij regenweer een paraplu mee.

Onderhoud

 

Bij de rapid tan en ultra dark tan mag u douchen na 3 uur inwerktijd voor een lichte glow, na 4-5 uur voor een medium kleur en tussen de 8- 12 uur voor een donkere kleur.Na de inwerktijd alleen afspoelen met warm water, géén douchegel of zeep gebruiken.De tan kleur nog tot 24 uur door,dus begin de volgende dag met hydrateren 1-2 maal daags, daarna dagelijks smeren.Je krijgt al naar gelang welke vloeistof is gebruikt een advies voor de inwerktijd.

Ga de eerste 12 uur niet sporten om transpiratie te voorkomen, en wacht 24 uur met baden en zwemmen, vermijd water !!

Gebruik tenminste 1 maal per dag een goede hydraterende bodylotion,deze houdt de teint mooi en verlengt de houdbaarheid,dit zorgt ook voor de gelijkmatige vervaging van de teint.

Gebruik altijd een goede zonnebrand crème als u in de zon gaat(geen olie!!)

Vooral bij warm weer transpieren we meer, denk mn aan huidplooien,knieholtes etc.Om dit te voorkomen kunt u met een grote make - up kwast na de tanning een dry powder in een dun laagje opbrengen.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen geschiedt Spray Tanning altijd op eigen risico,ik ben niet aansprakelijk voor allergie, vlekken in kleding en beddengoed.

Gelieve 1 week van te voren een afspraak te maken ivm de nodige voorbereidingen die nodig zijn.

Bij bruiden doen we eerst altid een proeftan, zodat we altijd evt nog iets aan kunnen passen voor je bruiloft.


Waarschuwing:
Sunless Spray Tanning biedt géén bescherming tegen verbranding in de zon.!!!!!!Gebruik dus daarna zonnebrandcreme (geen olie)